tel:  609 83 83 88

Poniżej prezentujemy opinie naszych kursantów - z imienia i nazwiska, ze zdjęciami. 100% wiarygodności, abyś miał pewność, że szkoła, którą wybierasz, posiada potwierdzone, prawdziwe opinie!

 

Kurs masażu klasycznego I i II stopnia postanowiłam zrobić będąc jeszcze w liceum. Zawsze interesowałam się biologią, nauką o człowieku, jestem pasjonatką sportu i zdrowego stylu życia - stąd pojawił się pomysł na zdobycie nowych kwalifikacji w tym kierunku. Przeglądałam różne oferty kursów i szkoleń i najbardziej zainteresowała mnie oferta Anatomic. Szkoła miała dobre opinie i obszerną ofertę, co ostatecznie przekonało mnie do przyjścia właśnie tutaj:) Czy jestem zadowolona z wyboru? Myślę, że lepiej trafić nie mogłam. Profesjonalna prowadząca, z bardzo dużą wiedzą - potrafiła odpowiedzieć na każde zadane pytanie i rozwiać wszelkie wątpliwości. Termin szkolenia udało mi się dopasować idealnie do moich możliwości czasowych, a o to również bardzo się bałam, gdyż w większości szkół trudno było znaleźć mi dogodny termin. Podczas kursu Pani Karolina przekazywała nam wiele ciekawych materiałów i innych dodatkowych ciekawostek czym za każdym razem sprawiała, że coraz bardziej byłam zafascynowana światem masażu. Po zdaniu egzaminu i ukończeniu szkolenia byłam na tyle zainteresowana tym tematem, że ostatecznie podjęłam decyzje co do kierunku studiów. Obecnie jestem na drugim roku fizjoterapii i przyznam szczerze, że wielokrotnie przydawała mi się wiedza, którą uzyskałam na kursie.

Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić kursy w tej szkole:)

Marta Turowicz

 

Witam Wszystkich Serdecznie

Jestem Trenerem Personalnym dietetykiem na stałe praktykującym w Sydney. Chcą dać jeszcze większa satysfakcję moim klientom doszedłem do wniosku, iż dobrze byłoby poszerzyć zakres mojego działania również o masaże. Kiedy przez pewien czas przebywałem w Polsce zacząłem szukać odpowiedniej szkoły, w której mógłbym doskonalić się w tym zakresie. W końcu wybrałem Gdyńska Szkołę Masażu ANATOMIC. Dziś mogę powiedzieć, że był to strzał w dziesiątkę. Prowadząca Szkołę Karolina Legucka to niezwykła profesjonalista z ogromną wiedzą i charyzmą. Stworzyła super Szkołę oraz wspaniały team, który urzekł mnie. Czas spędzony u Karoliny na licznych szkoleniach dał mi możliwość bycia profesjonalista jak również zainspirował mnie do dalszego rozwoju zawodowego.

Polecam ta szkolę. To szkoła z pasją...

Andrzej Rakiel

Academy Fitness and Nutrition
 

Jestem Mobilną Trenerką Personalną, Instruktorką Pilates oraz Masażystką. Połączenie tych zawodów pozwala mi na kompleksową troskę o swoich klientów, bowiem po personalnie dobranym treningu przeprowadzonym u mnie bądź u klienta w domu, mogę poprzez masaż jeszcze lepiej odżywić i dotlenić Jego mięśnie, zminimalizować efekt ‘zakwasów’, jak również rozbić tkankę tłuszczową i uelastycznić skórę, pragnącą nadążyć za spadkiem wagi.

W swojej pracy korzystam z masażu klasycznego, relaksacyjnego, wspomagającego odchudzanie, w którym łączę odpowiednie techniki z masażu klasycznego, izometrycznego, oraz włączam do ruchu bańki chińskie. W dalszym ciągu planuję poszerzać swoją wiedzę i korzystać z ogromnej wiedzy i doświadczenia osoby prowadzącej Szkołę Anatomic – Karoliny Leguckiej. Poza umiejętnością przekazywania wiedzy, jej ciepło i serdeczność sprawia, że wraca się tam z ogromną przyjemnością. A kiedy skończysz kurs i potrzebujesz pomocy, tudzież przypomnienia praktyki – Ona zawsze służy pomocą!

Świetna Szkoła i wspaniała prowadząca!.

Beata Dymarczyk

Bodyfit
 

Witam

Jestem fizjoterapeutka prowadzącą własny gabinet masażu i rehabilitacji. Kursy w szkole Anatomic zaczęłam jeszcze będąc studentką co pozwoliło mi znacznie poszerzyć wiedzę i umiejętności praktyczne, które okazały się niezbędna do pracy w zawodzie. Kursy u Karoliny do duża dawka wiedzy i zastrzyk motywacji do dalszego rozwoju. Szkoła z pewnością spełni wymagania nawet najbardziej wymagających.

Szczerze polecam.

Katarzyna Dziemidowicz

Vanila Salon
 

Jestem studentką drugiego roku fizjoterapii. Wybrałam szkołę ANATOMIC, aby poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności w zakresie masażu klasycznego. Praca z ciałem jest podstawą mojego przyszłego zawodu, dlatego ważne jest dla mnie profesjonalne podejście do tematu. Wiedza merytoryczna, doskonałe przygotowanie praktyczne, pasja prowadzącej zajęcia Karoliny oraz wspaniała atmosfera podczas kursu sprawiają, że wszystkim gorąco polecam, aby swoja przygodę z masażem rozpoczęli właśnie w szkole ANATOMIC !

Gaja Łempicka

 

Jestem absolwentką Akademii Medycznej w Gdańsku. Studiowałam fizjoterapię na Wydziale Nauk o Zdrowiu. Do Szkoły Anatomic trafiłam po dwunastu latach pracy z pacjentami. Szukałam kursów, które poszerzyłyby moje kwalifikacje i usystematyzowały wiedzę i umiejętności zdobyte w moich dotychczasowych miejscach pracy. Wybrałam pakiet Spa. Byłam zachwycona sposobem prowadzenia zajęć. Do mojej grupy trafiły i osoby z wcześniejszym doświadczeniem i takie, które z tematyką masażu nie miały wcześniej styczności. Pomimo różnorodności słuchaczy żadne z nas nie zostało zostawione samemu sobie! Kursy były prowadzone w bardzo profesjonalny sposób, z indywidualnym podejściem do każdego. Jestem pewna, że każdy z uczestników wyszedł z tych zajęć z głową pełną nowej wiedzy i z umiejętnościami w rękach ;)

Prawdziwym hitem okazał się kurs LOMI LOMI NUI. Od momentu poznania technik tego cudownego masażu, cała moja praca nabrała innego wymiaru. Zawsze starałam się podchodzić do moich pacjentów holistycznie, ale ta technika jest najcudowniejszym rodzajem dotyku, jaki możemy dać drugiemu człowiekowi, z miłością i szacunkiem.

Nie miejcie wątpliwości, czy wasze dotychczasowe umiejętności są akuratne, czy wystarczające do pracy nad ciałem! Po tych kursach, z wiedzą i umiejętnościami będziecie gotowi pójść w świat ze świadomością, że zostaliście dobrze przygotowani.

Z CAŁEGO SERCA POLECAM!!!

Natalia Badziąg

 

Nazywam się Basia Górecka. Przygodę z masażem rozpoczęłam 3 lata temu. Na szczęście dosyć szybko znalazłam Gdyńska Szkołę Masażu Anatomic, gdzie z powodzeniem ukończyłam rozszerzony kurs masażu klasycznego. Nauka była nieprzyjemnie przyjemna. Karolina jest wymagającą instruktorka, ale daje pełne wsparcie w trakcie nauki i po ukończeniu kursu. Ponadto jest wspaniałą i ciepłą osobą, ale co najważniejsze profesjonalistką przez wielkie „P”. Zawsze odpowiada w pełni na pytania, lecz nigdy nie wychodzi poza zakres swoich kompetencji. Po ukończeniu kursu nie ma potrzeby doczytywania, gdyż materiały szkoleniowe są wyczerpujące.

Znając już styl Karoliny kurs Lomi Lomi był czysta przyjemnością i z niecierpliwością czekam na pozostałe kursy SPA.

Nie polecam tej szkoły osobom, które po prostu chcą zdobyć papier i „odpykać ” godziny kursowe. Natomiast bardzo polecam tym, którzy chcą stać się w pełni kompetentnymi masażystami i spotkać innych pasjonatów tego wspaniałego zawodu.

Najlepszą referencjami jest to, że po roku od ukończenia kursu otworzyłam samodzielny gabinet masażu Omtare Massage.

Basia Górecka

Omtare Massage
 

Jestem kosmetologiem i specjalistą zdrowia publicznego, a przede wszystkim masażystką. Kilka lat temu, po ukończeniu studiów, poszukując swojego powołania zawodowego, przeglądałam strony internetowe z dodatkowymi szkoleniami. Kurs masażu klasycznego miał mi pomóc w wykonywaniu zabiegów kosmetycznych na ciało. I tak trafiłam do Karoliny Leguckiej, która nie tylko nauczyła mnie masować, ale i otworzyła drzwi z nowymi możliwościami. Pamiętam jedno, tak ważne zdanie, które powiedziała mi wtedy „Monika masz talent i dobre wykształcenie, ceń się i rób co chcesz, bo możesz wszystko”. Dziękuję Karolino, to dzięki Tobie przestałam szukać, poszłam na kolejne szkolenia i otworzyłam swój pierwszy mały gabinet masażu.

Niedawno zrealizowałam marzenie i prowadzę Spa Osowa w Gdańsku, zatrudniam w nim pracowników, którzy też mają talent - Ty to wiesz najlepiej bo ich też uczyłaś.

Monika Bork

Spa Osowa
 

Poniższe opinie nasi wykładowcy otrzymali przed rozpoczęciem pracy pod szyldem ANATOMIC.

 

Karolina niedziela, 12 sierpnia 2012 18:19

Witam wszystkich, którzy zastanawiają się nad tym, czy rzeczywiście LOMI LOMI NUI bądź inne oferowane przez tę szkołę kursy "coś" dają.Otóż dają i to bardzo, bardzo wiele.Nie zastanawiajcie się ani chwili tylko zapisujcie się na kurs( zwłaszcza LOMI LOMI ! ) . Dlaczego? Zacytuję słowa koleżanki z kursu : "Lomi Lomi Nui to najpiękniejszy dar, jaki można ofiarować drugiemu człowiekowi".To prawda.Lomi Lomi daje wolność, daję poczucie lekkości i oczyszczenia.Na początku wydawało mi się, że to coś w rodzaju rozbudowanego "klasyka" z bardziej dowolnymi schematami.Kiedy doświadczyłam Lomi, wiem już, że żaden inny masaż nie mógłby równac się temu uczuciu.Jest ono nie tylko indywidualne, ponieważ to co się z Ciebie uwolni zależy wyłącznie od Ciebie i nie należy się tego obawiać,ale także ma w dużym stopniu wpływ na Twoje późniejsze życie.Mogę Wam powiedzieć, że w moim przypadku czułam się tak jakbym się wypłakała,a w rzeczywistości przebiegałao to u mnie pod znakiem śmiechu :) Także Moi Drodzy, nie ma się co zastanawiać, to po prostu trzeba przeżyć!
Karolina G.

 

Andrzej środa, 08 sierpnia 2012 21:58

Właśnie ukończyłem kurs masażu o profilu rozszerzonym, tzw. 2w1. Bardzo się bałem jak to będzie, bo nigdy wcześniej nie miałem nic wspólnego ze światem masażu, jednak pod fachowym okiem Karoliny samo wszystko wchodzi w głowę i ręce :-)))) Długo nie mogłem zdecydować się jaką wybrać szkołę, teraz wiem, ze nie mogłem trafić lepiej. Wrócę tu jeszcze zeby nauczyc się LOMI LOMI.
Pozdrawiam, Andrzej.

 

 

Andre :) piątek, 03 sierpnia 2012 21:29

Polecam kurs Lomi Lomi Nui u cudownej Karoliny J po tym kursie zrozumialem, że Lomi to nie tajemnica, którą trzeba rozwiązać, lecz tajemnica, którą trzeba przeżyć. Karolina zabrała nas w podróż duszy i ciała, więc nie była to tylko podróż cielesna jak inne masaże, ale i duchowa. Masaż ten sprawia, że odpoczywamy, regenerujemy siły, zmieniamy system wartości, rodzimy się na nowo. Podczas dwóch dni wzajemnego masowania zwolniliśmy emocje i mentalne blokady. Myślę również, że ten świątynny masaż hawajski pozwoli wyzwolić się ludziom z własnych ograniczeń. Lomi Lomi polecam wszystkim, którzy dbają o swój bardzo wysoki standard duszy i ciała. J.P

 

Julia :) sobota, 21 lipca 2012 19:21

 

Lomi Lomi Nui <3
Mogę bez przesady powiedzieć, że warsztaty z Lomi odmieniły moje życie:). Zasady huny uczą czerpać z życia pełnymi garściami, przepełnić się miłością i pozytywną energią. Szczególnie niesamowitym doświadczeniem było poddanie się masażowi Lomi- miałam przyjemność być wymasowana przez 6 rąk :D. Warto pójść na kurs choćby po to, żeby Karolina dotknęła Was magicznym dotykiem Lomi:). Teraz tylko czekam, że spełni się intencja, nad którą myślałam w trakcie masażu- wszystko jest na dobrej drodze:). Żałuję tylko, że kurs był tak krótki! Moim zdaniem idealnie by było, gdyby można było uczyć się zasad Lomi podczas kursu I i II stopnia i jakoś połączyć tę wiedzę, ale nie wiem czy da się upiec dwie pieczenie na jednym ogniu? Szczerze mówiąc nie nauczyłam się dobrze masować Lomi- chyba nie ma talentu, no i jestem zbyt spięta, ale pracuję nad tym ;). Być może za jakiś czas pójdę na kurs Lomi jeszcze raz, niezapomniane doświadczenie! Gorąco polecam każdemu!

 

Dorota wtorek, 17 lipca 2012 09:48

Cóż można napisać... Zajęcia były fantastyczne. 100 % zadowolenia. Po kursie jestem przekonana, że potrafię masować. Atmosfera super, trafiłam na bardzo fajną grupę, a Karolina jest mega pozytywną osobą i bardzo się cieszę, że miałam możliwość ją poznać. A jeszcze bardziej się cieszę, że na kursie Lomi Lomi byłam fantomem :D, bo miałam przyjemność zostać wymasowana przez tak profesjonalną masażystkę jaką jest Karolina, że nie wiem czy jeszcze kiedyś będę miała taką szansę. Kurs Lomi polecam w szczególności, bo jest to taki zajebi*** przeżycie, że trudno opisać - trzeba spróbować :)

 

Ania środa, 06 czerwca 2012 10:50

Bardzo profesjonalnie prowadzone zajęcia wiedzę którą zdobyłam na kursach już wykorzystuje.

 

Kalina środa, 06 czerwca 2012 09:24

Wykorzystuję wiedzą zdobytą na kursie. I wiem na pewno, że wrócę żeby nauczyć się innych technik. Karolina naprawdę dziękuję za profesjonalizm i poświęcony czas.

 

Kamila piątek, 30 marca 2012 13:50

Wspaniały klimat, rzetelność, doświadczenie, ogrom przekazanej wiedzy, zaszczepienie chęci doszkalania się i nauki to tylko nieliczne nieodłączne cechy tego szkolenia. Oczywiście gdyby nie szefowa, która swoim entuzjazmem zarazić potrafi nawet leniwca, kurs tych cech by nie posiadał. Z całą stanowczością stwierdzam, że tam jeszcze wrócę :]

 

Tomek piątek, 30 marca 2012 10:33

Karolina to bomba pozytywnej energii i fachowości. Potrafi nauczyć masażu, ale również podejścia do innego człowieka, co jest równie ważne !!!! To nie może się tak skończyć...Karolina - I'll be back:)))

 

Agnieszka czwartek, 29 marca 2012 20:42

Wszystko co chciałabym powiedziec o szkole i przesympatycznej prowadzącej Karolinie zostało już napisane poniżej,więc wypowiem się zwięźle: SZKOŁA JEST THE BEST! :) i jestem bardzo zadowolona z wyboru :)

 

Sabina środa, 28 marca 2012 19:10

Szkoła fantastyczna!!!!!!!!!! Prowadząca Karolcia?? głupi znak zapytania... fantastyczna osoba,posiadająca niesamowitą wiedzę praktyczną i teoretyczną,cudny wykładowca i cudna dziewczyna.
Ludzie,którzy chcą się tam uczyć zapraszam w jej imieniu ,szkoły,swoim,i przychodzą tam ludzie z pasją,którzy w przyszłej swojej profesji lub zawodzie chcą pomagać innym... dziękuję Karola za profesjonalizm.

 

Monika niedziela, 11 marca 2012 10:29

Trafiłam tu trochę przypadkiem na warsztaty z gorących kamieni. Juz wiem że w życiu nie ma przypadków, to było przeznaczenie ;o) Były nie tylko gorące kamienie ale i ciepła atmosfera, za którą bardzo dziękuję Karolinie.
P.S
Do zobaczenia na warsztatach z bańki i może na czymś jeszcze :o)

 

Karolina poniedziałek, 05 marca 2012 15:55

Masaż Lomi Lomi Nui jest najcudniejszym z masaży a z prowadzącą panią Karoliną jest wręcz niebiański, wspaniały. Oczyszcza umysł, emocje, pomaga pozbyć się wewnętrznych lęków czy napięć. Serdecznie wszystkim polecam:))

 

Monika poniedziałek, 20 lutego 2012 16:02

Zaczynam 5 marca :) Fajnie :)

 

Monika niedziela, 05 lutego 2012 17:07

Hej, długo szukałam odpowiedniej szkoły i nie żałuje, Karolinko dziekuję. Dzisiaj mam już pracę, a w niedalekiej przyszłości może i.... Jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa. Monia

 

Joanna czwartek, 24 listopada 2011 18:50

Wzięłam udział w kursie masażu bańką chińską i jestem bardzo zadowolona. Spędziłam owocnie całą sobotę, nie nudziłam się ani przez chwilę, nauczyłam się nowej techniki masażu i teraz będę męczyć innych :)
Gorąco polecam.

 

Adriana czwartek, 15 września 2011 15:21

Jak najbardziej polecam tą szkołę!!!Atmosfera super, Prowadząca Karolina przesympatyczna, zawsze pomocna i przede wszystkim profesjonalistka!! Z pewnością skorzystam jeszcze z kursów masażu Bańką Chińską, Kamieniami i stemplami....a przede wszystkim czekam na kurs masażu lomi lomi....:)Tylko w tej szkole wiem że będzie on przeprowadzony profesjonalnie:)
Wielkie dzięki Karolinko:)Pozdrawiam

 

Danuta niedziela, 11 września 2011 17:04

Gorąco polecam, właśnie ukończyłam kurs masażu bańką chińską. Profesjonalnie, świetne warunki i wyposażenie. Przyjazna, miła atmosfera pod okiem świetnego szkoleniowca - Karolinko nauka pod Twoimi skrzydłami to czysta przyjemność! Bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam.

 

Justyna wtorek, 17 maja 2011 09:55

Cześć wszystkim !!! w końcu się zebrałam droga Karolino, by napisać kilka słów!!!
Jak większość tu osób skończyłam masaż klasyczny II st. bańki, kamienie, stemple. Z natury jestem osobą nieśmiałą ale dzięki tym kursom i fachowej ręki Karoliny ,stałam się bardziej pewna siebie i to co robię sprawia mi wiele radości nie tylko z kasy którą mam z masaży ale zadowolonych pacjentów którzy wracają …... Serdecznie pozdrawiam:)

 

Joachim środa, 27 kwietnia 2011 17:26

Witam wszystkich, byłem, masowałem i zdałem :)polecam wszystkim, którzy chcą stać się fachowcami w tej dziedzinie. Wychodząc z dyplomem z tej szkoły człowiek naprawdę wie na czym polega masaż (oczywiście z odrobiną wkładu własnego bo teorii trzeba się nauczyć ;P)

 

Artur sobota, 23 kwietnia 2011 16:24

Odbylem juz tutaj dwa kursy i planuje trzeci moge z czystym sumieniem polecic ta szkole innym.Brawa dla prowadzacej Karoliny za profesjonalizm i serdeczne podejscie do kursantow.

 

Marysia środa, 20 kwietnia 2011 04:34

Jestem bardzo zadowolona z kursu, wiedza jest przekazywana fachowo i przystępnie, a przy tym w bardzo miłej atmosferze. Tak to już jest, gdy prowadzący lubią to, co robią. :) Polecam

 

Sławek środa, 30 marca 2011 08:37

Karolina jak zawsze doskonała. Charyzmatyczna i przyjazna ( jak ona to łączy???!) Byłem sceptycznie nastawiony do " obrzędu" z kamieniami ale wszystko co działo się w trakcie i po spowodowało że UWIERZYŁEM!, Alleluja!Naprawdę warto i polecam, atmosfera doskonała + nowe umiejętności + nowe spojrzenie na zabieg.

 

Kasia poniedziałek, 24 stycznia 2011 12:49

Obawiam się ,że może zabraknąć miejsca na mój wpis więc postaram się streścić:)
Pani Karolina to anioł nie człowiek!Lepiej trafić nie mogłam.Każdy temat potraktowany jest z należyta uwagą i profesjonalizmem...
Gorąco polecam wszystkim , którzy stoją przed wyborem odpowiedniej szkoły masażu...

 

Leszek czwartek, 25 listopada 2010 12:36

Polecam z całego serce.
Ukonczyłem I i II stopień, było naprawdę super, teoria przekazana naprawdę w bardzo przystępny sposób, no i duzo praktyki. Dziękuję i polecam. Pozdrowienia dla prowadzacej Karoliny :)

 

Aniaa czwartek, 25 listopada 2010 09:04

Po skóńczonym kursie II stopnia, mogę z pewnością zapewnić, że JESZCZE TU WRÓCĘ!!! ;) Świetna atmosfera, cudowna prowadząca kurs - PANI KAROLINA! Na pewno było warto i nie mogę się doczekać już nastepnych kursów!:)

 

Andrzej poniedziałek, 22 listopada 2010 10:59

Szkoła jest naprawde super ma wszystkie potrzebne do organizacji kursu rzeczy oraz atmosfere no i oczywiscie kopalnie wiedzy Karoliny ktora sie dzieli swoim doświadczeniem a jest naprawde bogate. Po kursach dostaje sie orginalne certyfikaty i zaświadczenia.Jak dla mnie bylo MEGA !

 

Marek poniedziałek, 22 listopada 2010 09:41

Ukonczylem kurs masazu I i II stopnia oraz kurs masazu banka chinska . Kursy prowadzone sa bardzo profesjonalnie w wyjatkowej atmosferze. Karolino dostalem ogromna dawke wiedzy i umiejetnosci za ktore jestem Ci bardzo wdzieczny . Juz jestem gotowy na przyszly rok i nastepne kursy i warsztaty .Szkole moge polecic kazdej zaintersowanej masazami osobie. ......co ja bede robic w ta sobote?
Marek

 

Ania piątek, 19 listopada 2010 21:30

Ja również skończyłam kurs masażu bańką chińską. Karola pełen profesjonalizm (jak zawsze), chyle czoła. Nauka i relaks w jednym, zero stresu. Atmosfera rewelacyjna, aż nie chce sie kończyć. Uwaga, uzależnia pozytywnie :))
Dziękuje i szczerze polecam :))

 

mirka piątek, 19 listopada 2010 18:55

niedawno ukończyłam kurs bańką chińską i naprawdę szczerze polecam, kurs prowadzony przez profesjonalną i przesympatyczną Karolinę, atmosfera rodzinna, wiedza podana na tacy, a chętnych na masowanko nie brakuje:-) na pewno jeszcze skorzystam:-)

 

kasia piątek, 19 listopada 2010 12:23

Ukonczylam tu kurs banka chinska i stemplami ziolowymi,goraco wszystkim polecam w szczegolnosci masaz stemplami.Cudowne doznania...Karolinka cudowna i przesympatyczna instruktorka przekazujaca wiedze w sposob niezwykle profesjonalny,polecam w 100% pozdrowenia dla Karolci

 

Karolina czwartek, 18 listopada 2010 14:46

Bardzo miło, ciekawie, metodycznie i praktycznie są prowadzone zajęcia w bardzo dobrej atmosferze sprzyjającej nabyciom nowych umiejętności w dziedzinie masaży, bardzo gorąco polecam wszystkim zainteresowanym.

 

adriana środa, 17 listopada 2010 22:06

ukonczyłam z karoliną kurs banka chińska,pełen profesjonalizm,wiedza i kultura szkoły .karolina jak dla mnie jest moim guru,zawsze doradzi i pomoże,kiedy mam kłopot to dzwonie do niej i nigdy nie odmówiła pomocy!!!! karolina jest super a szkołe polecam w 1000%

 

Monika niedziela, 14 listopada 2010 12:02

Wspaniała szkoła i wspaniali nauczyciele;) Kursy ukończyłam już parę miesięcy temu i wracam myślami do tych chwil;) Warto zostać uczniem tej szkoły, ponieważ człowiek otrzymuje nie tylko rzetelnie przekazaną wiedzę, ale także przechodzi prawdziwą terapię psychologiczną. Gorąco polecam!!! Na pewno jeszcze się zgłoszę na kolejny kurs - tym razem masaż kobiet w ciąży;) Pozdrawiam i ściskam Karolinę!!!;)

 

Meg czwartek, 11 listopada 2010 20:57

Witam i pozdrawiam. Uknosczylam kurs z bańki chińskiej i polecam go wszystkim co maja problemy z celulitem lub bolem plecow. W ten sposob mozna pomoc i sobie i innym. Nauczyciele sa fenomenalni ktozy niosa chetnie pomoc innym w zakresie nauki. Pozdrawiam i zycze udanego kursu. Meg